Een papieren planner of toch digitaal?

Het nieuwe jaar is van start. Wat een geweldig gevoel is dat toch altijd. Nieuwe energie, nieuwe doelen, ideeën en nieuwe plannen. Er is geen beter moment om je intenties duidelijk te hebben en je (jaar)planning op te zetten, voor zowel je persoonlijke ontwikkeling als de groei van je bedrijf. Laten we met z’n allen vooral krachtig van start gaan!

De vraag is alleen: kies jij er in dit nieuwe jaar voor om je planning volledig digitaal te doen, ga je volledig voor de papieren planner of misschien toch een beetje van beide?

Volledig digitaal, yay or nay?

Ken je dat? Je wil het liefst je hele planning online doen maar oh, wat is het toch fijn om ook die papieren planner naast je te hebben liggen. Even snel je ideeën op papier zetten, overzicht creëren van je doelen en groeiplannen, visueel voor je zien wat er deze week allemaal te doen staat of gewoon het feit dat je jouw intenties en To Dos opschrijft (of afstreept, ook zo’n voldoening). In de afgelopen maanden merkte ik opnieuw dat hier een lichte struggle zit. Het liefst doe ik namelijk alles digitaal, maar ik kan blijkbaar nog geen afscheid nemen van die papieren planner.

Ook mijn klanten lopen hier tegenaan. In mijn trajecten werk ik vooral online en werk ik samen met mijn klanten in een digitale planning. Toch mist er iets. Ik merkte dat mijn klanten er zelf nog een planner naast wilde hebben. Dus, waarom niet gewoon een beetje van beide? Dat gaf mij het idee voor een leuke, nieuwe samenwerking.

Nieuwe samenwerking!

Ik kwam via-via bij de Milly Pie planners terecht. Ik kende ze al en na wat verdieping was ik opnieuw fan. Milly Pie en Quarterly focussen namelijk beiden op planning, structuur en het zetten van stappen. En dat maakt deze samenwerking uniek. Ontworpen voor iedereen die 1001 dingen te doen heeft. Ondernemers, freelancers, in dienstverband, met of zonder kinderen; geschikt voor iedereen die middenin het leven staat. De Milly Pie planner is mijn persoonlijke favoriet.

Vol enthousiasme kan ik mijn klanten in dit nieuwe jaar dan ook blij maken met een geweldige Milly Pie planner.

Hoe?

Ontvang de handige Milly Pie planner - Milly of Billy Linnen t.w.v. 35 Euro gratis bij afname van het Quarterly Coachingstraject.

Ben je geen klant maar wil je wel graag de Milly Pie planner? Gebruik de code “quarterly10” en ontvang 10% korting bij aanschaf van je planner!

Vorige
Vorige

Hoe vind je als solo-ondernemer balans tussen werk en privé? 5 tips om je grenzen te stellen.

Volgende
Volgende

Het jaar afsluiten en opstarten - waar je als ondernemer allemaal aan moet denken.